Gazononderhoud
Een vol groen gazon rond uw huis of bedrijf? De wekelijkse maaibeurt is vaak niet het probleem. Maar wat als er na enige tijd ontwikkeling van mos en onkruid ontstaat?
GrasonderhoudWat begint met een verticuteermachine huren, verrijken met meststoffen, eindigt vaak met het bewerken van de grond en het daarna opnieuw in-zaaien. Al met al een geweldige klus die per saldo veel tijd, energie en geld kost. Daar komt ook nog bij dat uw gazon een tijd lang niet bruikbaar is.

Tuinonderhoudservice De Kempen biedt hierin de ideale oplossing! Met een unieke machine maakt het een totale gazonrenovatie onnodig. Hoe? Doordat de machine verticuteert, doorzaait en het gazon belucht in één werkhandeling. Bij het door-zaaien wordt graszaad in de bestaande grasmat in sleufjes in de grond gebracht en daarna aan-gewalst.
Het nieuwe zaad ontkiemt en versterkt het gazon met jong en vitaal gras. Dankzij het doorzaaien wordt de dichtheid van het aantal grasplantjes verhoogd, waardoor onkruid en mos geen ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Uw gazon blijft bruikbaar en na twee à drie weken ziet het er fris, groen en vol uit!
 
 
 
Tuinonderhoud en -aanleg
Naast gazononderhoud houdt Tuinonderhoudservice De Kempen zich ook bezig met het gehele onderhoud van tuinen, bedrijfstuinen en parken. Denk hierbij aan:
  • Snoeibeurten
  • Hagen knippen
  • Voorjaarsbeurten
  • Winterklaar maken
  • Blad opruimen en afvoeren
  • Mos- en onkruidbestrijding
  • Aanplanten van zomergoed
  • Bemesting
  • Verplanten of opnieuw aanplan-ten van uw tuin
Gewoon alles wat erbij komt kijken! Zodat u zich kunt concentreren op relaxen in de tuin en wij het werk op ons nemen.


ParkonderhoudBedrijfstuinen en -parken
Voor bedrijven en gemeentes zijn de tuinen en parken vaak het visitekaartje. Bezoekers zien als eerste de staat waarin deze verkeren. Het is daarom belangrijk om direct een goede indruk achter te laten met uw tuin of park! Dit kunt u realiseren door eigen personeel erop te zetten, maar dit is vaak duur en tijdrovend voor uw organisatie.
Tuinonderhoudservice De Kempen biedt hierin dé uitkomst! Uw tuin of park wordt het hele jaar door netjes onderhouden voor een aantrekkelijke contractprijs. U heeft er verder geen omkijken naar en zelfs het tuinafval wordt netjes afgevoerd.

In overleg met de klant bekijkt Tuinonderhoud-service De Kempen wat de mogelijkheden zijn en stemt deze daarop af. Zodat u altijd datgeen krijgt wat u wenst, voor een gunstige prijs.


Naar eigen wens
U kunt met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn naast de boven-genoemde diensten. Denk hierbij aan verplanten of zelfs het opnieuw aan-planten van uw tuin. Ook het snoeien of verwijderen van bomen is mogelijk.


 
   

Tuinonderhoudservice De Kempen
Fons van der Heydenstraat 35 | 5534 AS Netersel
Tel: 0497 380 315 | Mob: 06 1202 7426
info@tuinonderhoudservice.nl

S - November 2007 © Thomass